Ontdek hier onze vacature!

Een houten buitendeur plaatsen

Denkt u eraan een houten buitendeur te laten maken en plaatsen? Dan rekent u op Van den Broeck – Keuleers uit Heist-op-den-Berg. Wij gebruiken enkel hoogwaardig materiaal wanneer we de buitendeur van uw dromen vervaardigen, bij houten deuren is dat tropisch hardhout. Wij begrijpen dat uw buitendeur het uitzicht en karakter van uw woning bepaalt en gaan dan ook geen enkele uitdaging uit de weg! 

Geïnteresseerd in een houten buitendeur?

Laat uw gewenste houten buitendeur door ons plaatsen

Bij ons rekent u steeds op exclusief schrijnwerk. Aangezien wij al onze ramen en deuren op maat maken, weet u zeker dat uw stukken uniek zijn. Wanneer u uw houten buitendeur laat maken en plaatsen door ons, zijn verschillende stijlen mogelijk. Bent u fan van een strakke en stijlvolle look of mag het net dat tikkeltje meer zijn met verschillende ornementen? Wat uw wens ook is, wij klaren de klus met veel plezier voor u! Wilt u graag uw houten buitendeur laten maken die matcht met uw houten binnendeuren? Ook dat is perfect mogelijk wanneer u met ons in zee gaat.

Contacteer ons vandaag nog

Wilt u graag uw houten buitendeur laten maken én laten plaatsen door onze experten? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag uw offerte meteen online aan. Als schrijnwerker gespecialiseerd in houten deuren zorgen wij steeds voor een eindresultaat dat volledig bij uw wensen past. Aarzel niet langer!