Ontdek hier onze vacature!

Houten ramen

Van den Broeck – Keuleers uit Heist-op-den-Berg is uw schrijnwerker gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van exclusieve houten ramen op maat. Onze ramen geven uw woning niet alleen een authentieke uitstraling, maar dragen ook bij aan een betere isolatie en duurzaamheid. Houten ramen zijn een tijdloze keuze die warmte en natuurlijke schoonheid toevoegt aan elke gevel of interieur. Dankzij de veelzijdigheid van hout kunnen we een breed scala aan stijlen bieden, van klassiek tot modern, om zo perfect aan te sluiten bij de architectuur van uw huis.

Wil je je huis direct een stijlvolle uitstraling geven met op maat gemaakte houten ramen?

Dé schrijnwerker voor op maat gemaakte houten ramen

Als ervaren schrijnwerker plaatsen wij exclusieve houten ramen op maat die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning. U heeft een ruime keuze uit verschillende personalisatiemogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld graag houten luiken aan uw ramen? Heeft u liefst landelijke ramen of heeft u eerder een moderne uitstraling voor ogen? Het is allemaal mogelijk bij ons. Wij plaatsen de houten ramen met precisie en aandacht voor detail, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat dat zowel esthetisch als praktisch aan al uw wensen voldoet. Overigens kunt u bij ons ook terecht voor ander exclusief schrijnwerk dat naadloos bij uw op maat gemaakte houten ramen past. Zo maken onze schrijnwerkers ook graag bijpassende houten deuren voor u.

Verschillende exclusieve soorten houten ramen

Als schrijnwerker gespecialiseerd in houten ramen op maat hebben wij uiteraard een ruim aanbod. Zo vindt u bij ons klassieke eiken ramen, die duurzaamheid en een elegante uitstraling combineren. Daarnaast hebben wij ook een aantal meer exclusieve houtsoorten voor onze houten ramen, zoals afrormosia. Ook op gebied van kleur is er bijzonder veel mogelijk. U kunt er uiteraard voor kiezen om de klassieke houtkleur te behouden, maar ook zwarte houten ramen zijn een optie. Of wat dacht u van ramen in een leuke kleur, of juist stralend witte ramen? Wij denken graag met u mee wat bij uw woning past. Ten slotte kunnen we een grote variatie aan verschillende modellen houten ramen plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan blokramen uit hout. Ook ramen met verdelingen zijn een populaire keuze. Wanneer u uw houten ramen op maat laat maken door onze schrijnwerker, rekent u op exclusieve ramen die volledig aan uw wensen voldoen.

Expertise in plaatsing

Het plaatsen van houten ramen is een nauwkeurig proces dat best door een expert uitgevoerd wordt. Eerst moet de opening waar het raam moet komen voorbereid worden, om ervoor te zorgen dat het raam perfect past. Daarna wordt het houten raamkozijn op maat gemaakt en voorbehandeld om het te beschermen tegen weersinvloeden. Vervolgens plaatsen we het houten raamkozijn in de opening. Hierbij is het van groot belang dat het kozijn waterpas en loodrecht geplaatst wordt om een goede werking en isolatie te garanderen. Ten slotte wordt het raam op eventuele kieren gecontroleerd en afgedicht met isolatiemateriaal. Het is erg belangrijk dat de installatie van het raam correct en nauwkeurig verloopt. Wanneer u onze experten inschakelt voor het plaatsen van uw houten ramen, rekent u op een mooi en duurzaam resultaat.

Kies voor maatwerk en vakmanschap

Bent u geïnteresseerd in onze exclusieve ramen en deuren? Vraag een offerte aan bij ons en zet de stap naar het realiseren van uw droomhuis. Als ervaren schrijnwerker staan wij klaar om op maat gemaakte houten ramen te plaatsen die uw woning transformeren. Samen zorgen we ervoor dat uw huis een thuis wordt waar u nog jaren van kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.