Ontdek hier onze vacature!

Portfolio Tuinpoorten

Wilt u een exclusieve houten poort laten maken en plaatsen door specialisten? Dan staat het enthousiaste team van Van den Broeck – Keuleers uit Heist-op-den-Berg graag voor u klaar. De houten tuinpoort die u door ons laat vervaardigen en plaatsen wordt steeds op maat gemaakt, zodat u zeker bent van een gepersonaliseerd en uniek stuk.

Uw houten poort op maat laten plaatsen door een specialist

De houten tuinpoort die u door ons laat plaatsen, vervaardigen wij zodanig dat deze alle weersomstandigheden aankan en tegen een stootje kan. Er zijn veel verschillende soorten poorten, zoals kantelpoorten, draaipoorten en schuifpoorten met tal van toepassingen. Deze worden elk met een grondige kennis van zaken gerealiseerd door onze schrijnwerker van eiken poorten en poorten in tropisch hardhout. Door onze jarenlange ervaring in een houten tuinpoort maken én het plaatsen en ander exclusief schrijnwerk, weet u dat u op uw beide oren kan slapen wanneer u ons inschakelt.

Laat uw poort maken door ons

Heeft u de houten tuinpoort van uw dromen in gedachten en wilt u deze poort zo snel mogelijk laten plaatsen? Aarzel dan zeker niet en neem vandaag nog contact met ons op! Dat geldt ook wanneer u graag eerst meer wilt weten over wie we zijn en wat we doen. Bel ons op het nummer +32477218658 en wij beantwoorden al uw vragen.