Ontdek hier onze vacature!

Houten luiken voor buiten

Home » Houten luiken voor buiten
Unieke stuks
Handgemaakte ontwerpen
Luxueus

Houten luiken buiten uw huis zijn geen overbodige luxe. Wilt u meer privacy in uw huis? Bent u op zoek naar een oplossing om de warmte en de zon buiten te houden? Of wilt u eenvoudigweg uw ramen en buitenmuren versieren? Binnen het ruime aanbod aan raamluiken van Van den Broeck – Keuleers uit Heist-op-den-Berg is er vast iets voor u en uw huis.

Bent u op zoek naar houten luiken voor buiten uw ramen?

Wij maken de houten luiken die de buitenkant van uw huis opfleuren

Als specialist in exclusief schrijnwerk hebben wij uiteraard een groot aanbod aan buitenschrijnwerk. Maar wist u dat u niet alleen voor ramen en deuren bij ons terechtkunt, maar ook uw ramen kunt versieren met houten luiken? Sterker nog, er is een enorme variëteit waaruit u kunt kiezen. We hebben luiken uit volledige beplanking, halfopen luiken met jaloezieën en luiken met scharnieren in het midden. Daarnaast zijn er verschillende bewegingsmechanismen mogelijk. Als de raamluiken puur als sier dienen, worden ze vast gemonteerd tegen de muur. Voorbeelden van onze verschillende luiken vindt u in ons portfolio. Onze houten buitenluiken zijn, net als de rest van ons exclusief buitenschrijnwerk, gemaakt van kwalitatief materiaal dat tegen een stootje kan. Al onze stuks zijn handgemaakt en uniek, zodat ze perfect passen bij u en uw woonst. Wilt u raamluiken of houten ramen laten maken en installeren? Wij zorgen ervoor.

Maak uw afspraak vandaag nog

Wilt u uw houten luiken liefst zo snel mogelijk ontvangen? Maak dan vandaag nog uw afspraak via +32477218658 of mail ons via info@vandenbroeck-keuleers.be. Op onze burelen bekijken we samen het ontwerp, het materiaal en de afwerking. Zo vinden we dé raamluiken voor uw woning! U kunt ook volledig vrijblijvend een offerte aanvragen.