Ontdek hier onze vacature!

Exclusief buitenschrijnwerk

Home » Exclusief buitenschrijnwerk
Unieke stuks
Handgemaakte ontwerpen
Luxueus

Bij Van den Broeck – Keuleers uit Heist-op-den-Berg zijn we gespecialiseerd in exclusief buitenschrijnwerk. Ramen, deuren, poorten, luiken en meer, noem het en wij kunnen het voor u op maat maken en ontwerpen. Al onze stuks zijn van hoge kwaliteit en bijzonder luxueus van uitzicht. Bovendien is al onze schrijnwerkerij handgemaakt en uniek. Zo vormt ons buitenschrijnwerk de kers op de taart van uw woning.

Wilt u exclusief buitenschrijnwerk voor uw woning?

Exclusief buitenschrijnwerk naar al uw wensen en noden

Een stijlvolle woonst begint met wat het meest in het oog springt: de buitenkant. Als maker van exclusief schrijnwerk hebben wij een ruim aanbod aan exclusief buitenschrijnwerk van uitstekende kwaliteit, dat uw huis een volledig nieuwe uitstraling zal geven. Zo zijn er onze ramen en deuren, gemaakt uit tropisch hardhout. Zoekt u een nieuwe poort voor uw garage, stal of tuin, dan zijn er onze eiken poorten. Deze poorten bieden een maximum aan veiligheid én aan luxe. Tenslotte vormen onze houten buitenluiken de ideale bescherming en versiering voor uw ramen. U vindt talrijke voorbeelden van ons buitenschrijnwerk terug in ons portfolio.

Kies voor kwaliteit

Met ons exclusief buitenschrijnwerk geeft u uw woning een nieuwe, klassevolle look. Maak nu een afspraak op ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken. Samen met u en uw architect ontwerpen we luxe buitenschrijnwerk dat bij uw woonst past. Bel ons via +32477218658, stuur een mail naar info@vandenbroeck-keuleers.be of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.