Exclusief buitenschrijnwerk

Home » Exclusief buitenschrijnwerk
Exclusieve, unieke stuks
Handgemaakte ontwerpen
Luxueus design

Bij Van den Broeck – Keuleers zijn we gespecialiseerd in exclusief buitenschrijnwerk. Ramen, deuren, poorten, luiken, … Noem het en wij kunnen het voor u op maat maken en ontwerpen. Al onze stuks zijn van hoge kwaliteit en bijzonder luxueus van uitzicht. Bovendien is al onze schrijnwerkerij handgemaakt en uniek. Zo vormt ons luxe buitenschrijnwerk de kers op de taart van uw woning.

Heeft u een professionele schrijnwerker nodig?

Exclusief buitenschrijnwerk naar al uw wensen en noden

Een stijlvolle woonst begint met wat het meest in het oog springt: de buitenkant. Als maker van exclusief schrijnwerk hebben wij een ruim aanbod aan buitenschrijnwerk van uitstekende kwaliteit, dat uw huis een volledig nieuwe uitstraling zal geven. Zo zijn er onze ramen en deuren, gemaakt uit tropisch hardhout. Heeft u altijd al gedroomd van een luxe voordeur? Samen met ons ontwerpt u de voordeur van uw dromen. Zoekt u een nieuwe poort voor uw garage, stal of tuin, dan zijn er onze eiken poorten. Onze poorten bieden een maximum aan veiligheid én aan luxe. Ten slotte vormen onze houten buitenluiken dé ideale bescherming en versiering voor uw ramen. U vindt talrijke voorbeelden van ons luxe buitenschrijnwerk terug in ons portfolio. Bij ons vindt u eveneens meer details.

Kies voor kwaliteit

Wilt u ook uw woning een nieuwe klassevolle look geven met ons exclusief buitenschrijnwerk? Maak dan nu een afspraak op ons kantoor in Heist-op-den-Berg. Samen met u en uw architect ontwerpen we luxe buitenschrijnwerk dat bij uw woonst past. Bel ons via +32477218658, stuur een mail naar info@vandenbroeck-keuleers.be of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.