Een schrijnwerker voor uw eiken poorten

Home » Een schrijnwerker voor uw eiken poorten
Exclusieve, unieke stuks
Handgemaakte ontwerpen
Luxueus design

Bent u op zoek naar een schrijnwerker gespecialiseerd in eiken poorten? Dan zit u goed bij ons bedrijf. Wij maken een verscheidenheid aan poorten, die niet alleen veilig maar ook bijzonder stijlvol zijn en één geheel vormen met de rest van uw woning. Een houten poort is een soort van visitekaartje van uw huis. Dankzij ons maakt u een goede indruk!

Heeft u een professionele schrijnwerker nodig?

De schrijnwerker gespecialiseerd in eiken poorten

Als maker van exclusief schrijnwerk hebben we binnen ons ruim aanbod aan exclusief buitenschrijnwerk ook onze eiken poorten. Bent u op zoek naar een poort voor uw stal, tuin of garage? Van den Broeck – Keuleers heeft een oplossing op maat voor u. Onze schrijnwerker maakt verscheidene soorten poorten: kantelpoorten, draaipoorten, schuifpoorten, … Dit steeds met kwaliteitsvol materiaal, oog voor detail en de nodige knowhow van het bewegingsmechanisme. Zo zijn onze eiken poorten steeds luxueus van uitzicht en bijzonder gemakkelijk te bedienen. Onze poorten hebben de klasse van vroeger gecombineerd met de luxe van vandaag. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw eiken poort mooi aansluit bij de rest van uw huis. Wilt u een luxe voordeur of houten luiken in dezelfde stijl? Ook dat is mogelijk.

Contacteer ons vandaag nog voor de eiken poort van uw dromen

Heeft u uw eiken poort al helemaal in gedachten of weet u juist nog niet wat u wil? Neem gerust contact met ons op via +32477218658 of via info@vandenbroeck-keuleers.be. Tijdens een afspraak op ons kantoor te Heist-op-den-Berg ontwerpen we samen de poort op maat van u en uw huis. Vrijblijvend een offerte aanvragen kan ook online.