Ontdek hier onze vacature!

Een schrijnwerker voor uw eiken poorten

Home » Een schrijnwerker voor uw eiken poorten
Exclusieve, unieke stuks
Handgemaakte ontwerpen
Luxueus design

Bent u op zoek naar een schrijnwerker die gespecialiseerd is in eiken poorten? Dan zit u goed bij Van den Broeck – Keuleers uit Heist-op-den-Berg. Onze schrijnwerker maakt een verscheidenheid aan poorten, die niet alleen veilig, maar ook bijzonder stijlvol zijn en één geheel vormen met de rest van uw woning. Een houten poort is een visitekaartje van uw huis. Dankzij ons maakt u een goede indruk!

Geïnteresseerd in eiken poorten?

Dé schrijnwerker gespecialiseerd in eiken poorten

Als maker van exclusief schrijnwerk hebben we een ruim aanbod aan eiken poorten die we als schrijnwerker volledig op uw maat vervaardigen. Bent u op zoek naar een poort voor uw stal, tuin of garage? Van den Broeck – Keuleers heeft een oplossing op maat voor u. Onze schrijnwerker maakt verscheidene soorten poorten: kantelpoorten, draaipoorten, schuifpoorten, eiken poorten en nog veel meer! Dat steeds met kwaliteitsvol materiaal, oog voor detail en de nodige knowhow van het bewegingsmechanisme. Zo zijn de eiken poorten die onze schrijnwerker maakt steeds luxueus van uitzicht en bijzonder gemakkelijk te bedienen. Onze poorten hebben de klasse van vroeger gecombineerd met de luxe van vandaag. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw eiken poort mooi aansluit bij de rest van uw huis. Wilt u houten luiken in dezelfde stijl? Ook dat is mogelijk.

Contacteer ons vandaag nog voor de eiken poort van uw dromen

Heeft u uw eiken poort al helemaal in gedachten of weet u juist nog niet wat u wil qua exclusief buitenschrijnwerk? Neem gerust contact met ons op via +32477218658 of via info@vandenbroeck-keuleers.be. Tijdens een afspraak op ons kantoor ontwerpen we samen de poort op maat voor u en uw huis. Vrijblijvend een offerte aanvragen kan ook online.